2012 Dizilimi – 30.01.2012

2012 Dizilimi – 30.01.2012
kaynak: 2012 Alignment — Pay attention – http://www.youtube.com/watch?v=JxFG-5_ehPA&feature=related
çeviri: AylinER
senkron: Hakan Cakmak

Anasayfa

2012 Uyumlaması-Dizilimi:
Yapılacak en kolay şey; önemsememe,aldırış etmemektir. Bu bir seçenek. Ama tüm tahminlerin birleştiği nokta ile, dünya çapındaki doğa, politik, bilimsel keşiflerdeki tüm ilginç olaylarıyla, zamanın bu en ilginç anını dikkate almak ilginç, hatta eğlenceli olabilir. Gelecek aylarla ilgili dikkatinizi vereceğiniz 4 yön şu olabilir…
1.İçinizde, varlığınızın merkezine doğru, Sizin en engin, en derin içseliniz. %5in bilincinde olduğumuz hakikatin geri kalan%95ini keşfetmenin, bulmanın zamanı. Bu,yüzdeyi keşfetmek, var olan Hakikatin kendisidir. Dürüstçe ve tam olarak bu yüzdeyi keşfederseniz, hakikatinizi keşfetmiş olursunuz.
2. Aşağıda, dünyanın merkezine doğru, doğa ananın kalbi. Bilincimizin de mevcut olduğu ve uzay ve zamandaki varlığını kabul ettiğimiz harika biyolojiksel varlıkların da dahil olduğu günışığını yaşama dönüştüren besleyen varlıktır.
3. Yukarı, güneşe doğru, güneş sisteminin babası ve Gaia-Yer’in sevgilisi, toprak anamız. Bilgi, kutsal geometrik kod şeklinde güneşten zuhur eder,ortaya çıkar.Dünyanın alanları bu bilgiyi yaşamı yaratmak ve bilinç seviyelerini oluşturmak için çözer ve kullanır.
4. Samanyolundaki Dark Rift-Karanlık Yarık’ın yerini belirleyerek Galatik merkezi bulabilirsiniz. Bu da tam olarak Yay ile Oğlak dönencesi-takımyıldızı arasındadır ve ilahi bir doğum kanalına benzemektedir. Galaktik merkezin parlaklığı, ışık vermeyen toz ve debris-çöküntüler, molozlar tarafından gölgelenir. Ama galaktik merkezin enerjisi, güneşin ve gezegenlerinin de dahil olduğu galaksiyi kozmik radyasyonla yıkar.
Bu olayla fiziksel olarak uyumlu olmak için, Oğlak Tropiği-Burcu olduğu sırada, o tarihte öğlen vakti,gündönümü 2012’de, galaktik merkezi ve dünyanın merkezi arasındaki çizginin kök ve taç şakranızdan ve güneşin içinden geçtiği zamanı yaklamak isteyebilirsiniz. Ayrıca Yengeç Tropiği-Burcunda, geceyarısı gündöğümünde, galaktik merkezle sizin aranızdaki uyumlama için dünyanın merkezi ile güneşi konumlandırmayı da seçebilirsiniz. Bu gereklilikten daha çok bir meraktır. Ama farkındalığınızdan yararlanmak bunu görselleştirmeye yardımcı olur. Farkındalıklı olanlar, bilinçli olanlar zaten bu zamanı-anı değerlendirecek, onurlandıracaktır.
Kesinlikle,21 Aralık 2012de Dünya, Güneş ve Galaktik Merkez’in bir dizilim oluşturcak, bu durum o günün astrolojik-natal haritası ile de doğrulanabilir. Bu her yıl için de geçerlidir, çünkü her yıl o gün, güneş yay dönencesinden oğlak dönencesine geçer. Ama 2012’de, ilk defa güneşin ekliptiği Kara Yarığı transit geçiyor ve sizin içselinizin bu ilahi-semavi olayla uyumlama yapıp yapmaması tamamen size kalmış bir şey. Ama şuanda farkındalıklı olmaya başlayanlar için, zaman yaklaştıkça tereddüt, sarsıcı bir sıçrayışa dönüşebilir. İçselinizi yönelendirmek ve planlamak için en iyi şey, bu iki yılı iyi kullanmaktır.Unutmayın, bunların herhangi birine inanmanız gerekmiyor.Çünkü neyin “Doğru” olduğunu, olay olduktan sonra öğreneceksiniz.

Category: Okyanusum

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>